Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen jävla tankeläsare

trots att jag önskar att jag bara vore det
För vad enkelt allting då
bara skulle vara….

Ken Cassel
17/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-17 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är skeptisk....
2011-04-17

  Ninananonia VIP
:I Det är inte alltid kul att läsa andras tankar. :I

Var glad för att du inte kan det :)
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel