Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en glimt av denna historia ifrån Aftonbladet för några dagar sedan


Kannibalerna dödade alla

på skeppet som hade förlist, utanför deras kust
Ja, alla förutom de tre kökskockarna, då förståss
Så när den näst största av krigarna kommer med stridsbytet till hövdingen, som är störst, så frågar han honom bara
Ska jag stoppa ner de alla i grytan?

Då svarar hövdingen, enkelt och konsekvent
Nä, gör inte det!
För det har du väl hört?
Desto flera kockar, desto sämre soppa...

Kannibalerna dödade alla, förutom

Ken Cassel
17/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel