Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömmar

 

bågen spänner över tanken

brister och flipprar ut

tankar strömmar

 

bågen spänner över ordet

håller det fast och brister

ord strömmar

 

bågen spänner över livet

genskjuter och tynar bort

liv strömmar

sipprar

 

droppar

 

avstannar

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 23:27



Bookmark and Share


  Anna*
Grymt snyggt skrivet! Fin metafor ♥
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP