Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat liv

Ett nytt stycke
ett nytt liv...
en ny kärlek, kanske
men icke

ÅTERIGEN olycklig
Återigen krampen i hjärtat
Återigen ensam


ÄNTLIGEN ensam
med själens längtan
Äntligen ensam
med den glömda känslan

ÄNTLIGEN
osårbar
och onåbar
och utom allt

För
Vem har sagt
att kärleken är den största lyckan?

TÄNK
hur kan ett krig,
ett undantagstillstånd,
ett uppror
innebära djup och innerlig lycka?
Hur?

TV:n ska hädanefter bliva min
innerliga lycka.
Lyckligt gift med min TV,
med största sannolikhet
intill döden skiljer oss åt.

Och när döden infinner sig
precis då
separerar jag min döda själ
från alla mekaniska kroppar





Fri vers av chocoa2
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 00:17



Bookmark and Share


  PPQ
Starka känslor som återges i ord på ett fantastiskt sätt
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

chocoa2