Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är kvinna

Hur mycket orkar man?
Svår fråga
Jag ställer den igen.
Hur mycket orkar man?

Jag är stark
Jag är kvinna
och ja,
jag är oerhört svag
så frågan poppar upp om och om igen!
Hur mycket orkar jag?
Och svaret är så givet
Jag är kvinna
Då orkar jag allt

För
Styrkekvinnan hanterar familjekraften
Styrkekvinnan hanterar äktenskapskraften
Styrkekvinnan hanterar livskraften

Och
Jag är stark
Jag är kvinna
Jag är en amazon
Jag känner till alla faror

Så älskade!
Vila i mig - du finns i min trygga famn




Fri vers av chocoa2
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-12 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chocoa2