Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker

Jag skulle aldrig säga...
aldrig någonsin
att något är fel
men VARFÖR?
Varför ser han bakom ryggen sin??
Inte säker.
Bara osäker!
Eller - bara en vanlig man
En död man på nya äventyr

Jag undrar:
Var lämnar man tillbaka hans tillhörigheter?




Fri vers av chocoa2
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chocoa2