Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstörst

Jag tänder på
heta ögon,
varm kropp,
mjuka händer och den mjuka, heta
pulserande kraften
som skänker liv,
inne i mitt liv.

Jag lever i en öken,
av kärlekstörst.
Med alla själar undanhängda i garderoben.
Sällan använda,
som fracken,
unken och dammig doft förföljer mig

Jag lever i en öken och försöker visa mina känslor så det
känns hett
och pulserar inuti

Men allt känns kallt

Allt försöker jag göra, allt som finns,
alla känslor
inget hjälper
utan att det blir en kall känsla.
MEN
Det ska vara varmt, mjukt och sjukt skönt.

Men i denna öken kan inte min kropp leverera varm kropp och mjuk kärlek

Jag lever i en öken
En kall.
Ge mig hjälp att flytta härifrån!





Fri vers av chocoa2
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-02 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chocoa2