Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Jag tänder på
heta ögon
varma kroppar
mjuka händer
och den heta pulserande kraften
som skänker liv

Hetta, värme och mjukhet efterfrågas därför i varierande pulserande kraft
i mitt liv
som kärlekstörstande själ.

Jag lever i en öken där
de som törstar efter kärlek,
ja, du vet, kärlekssjälarna,
de där riktiga själarna

De hänger undangömda i garderoberna

Dom hänger där
som frackarna,
undangömda
dammiga
med en unken doft omkring sig.

Kärlekssjälarna är många och dom
längtar efter
hetta, värme och mjukhet

Kom ut ur garderoben
Kom till mig!




Fri vers av chocoa2
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 00:52



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skriftat. // AA
2011-04-18

    AA VIP
Bra skriftat. // AA
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

chocoa2