Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu beblandas med då och gör mitt huvud galet

Jag känner varje steg
i processen då jag bryts ned

vartenda litet val
blir ett slag likt hjärtats puls

från det inre
sakta dras ut
och giftet går ut i blodet
smittar av sig

nu
låt det bli nu
och låt då
förbli en okänd känsla
som inte släpas med
hindrar
nu
att vara ensamt




Fri vers av PollyBlunder
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 02:14



Bookmark and Share


  F.
Ärlig, innerlig och vacker.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder