Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter från en piket. Nummer 1. En man som jag fiskade upp ur Fattighusån en aprilnatt 2001.


Kniv-Janne ringer hem

det är jag
jo, jag ska
inga problem
men jag sitter lite tjockt till
om man säger så

ja, säger jag ju
röda precis
fan säger du
är det imorgon
jaha idag

men röda allvarligt
han är ju kille ju
fyra år men ändå
det är ingen ålder
för en karl

druckit jag nä
jag bara fryser lite
röda skor visst
hämta tårtan
det går nog inte

det ordnar sig
det ordnar sig
ja
det ordnar sig
lita på...

subba




Fri vers av Polisen
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-18 04:07



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Berörande rader!
2013-06-04

  Nanna X
fint fångad monolog.
2012-04-14

  Ingela Svenson VIP
En far, den bäste, ibland köper han skor till sonen, se så fint läder!
2011-05-14

  queenia
ja du.. det ordnar sig alltid.. eller baken är alltid där bak, hur man än vänder sig...

som vanligt får du ner vardagen för många här i natten, för mig att läsa. !
2011-04-21

  PPQ
jag blir stum detta är faktiskt e väldigt bra text
2011-04-19

  Nanna X
bra. du säger det nödvändiga.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen