Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Utan att vända dig om

Solig varm aprildag

jag vet inte om

du uppfattar ljuset

den kanske inte tränger

igenom betongen

eller är det så

att du söker dig till

ett annat ljus

 

ljuset

i tunneln

 

det är några steg kvar

innan solkatterna når

din klädnad

 

utan att vända dig om




Fri vers av Maiah VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-18 06:49



Bookmark and Share


  TT
...vet inte om det är medvetet, men det finns ofta ett behagligt "lugn" över dina texter som gör att de är så behagliga att läsa...denna text är inget undantag...bra skrivet och orden är möjliga att tolka på många olika sätt...gillar!!!
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP