Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I linje

 

 

 

 

 

Ordfall utifall

tonerna dör inatt

rytmen inte skakar varm

röstläget höjs

meningen mörknar

balladen den förblir tvåsam

 

 

Kallas för Moses

led vårat folk

Goodbye och lycka till

återvänd aldrig hit igen

till hyrda rum

väggar som betonar vad jag vill

 

 

Dyslexisk prosa

måste läsas ordagrant

Mig läses mellan rader

ett klotter i marginalen

med tipp-ex försvunnen

mytologiserad mänsklig skvader

 

 

Recept på sjösjuka

Marlboro och vitt vin

Surra tungan som ett segel

en gast i min själ

följer druckna ögon

kaptenens ursprung garage och Mexitegel

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av theperna
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-18 09:12



Bookmark and Share


  L I V
Ett annorlunda formspråk som jag föll rakt igenom och...pladask för. Struktur och uppbyggnad faller liksom bort i andemeningen och jag vill bara läsa mer....och mer.
Snyggt
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna