Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Stonehenge

Minns stenhängena
och halsbandscirkeln

minns de många kullarnas
bröstkupoler

minns viskningarna i vinden
från bergen
där allt började

Vandringen började




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-18 12:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
den vandringen

är
är

är en mycket vacker andning

vandring
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP