Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa delar är tagna ur min bok; Några ord här och var Händelsen ...


En massa så kallad min hjärna

En krävande andning
Krampaktiga små, små rörelser
Svetten pärlade sig
Knytna nävar med vita knogar
Sammanpressat streck så kallade mun

Någon pratar
Jag ber
Skrik

En rörelse som blir en varning innan aktion
Beslutsamheten

Lugnet före stormen




Blommande smärta
Kaos
Mitt skrik som borde ha väckt döda
Ljudet så främande
Så hemskt

Jag slits sönder
Jag rivs i bitar
Till utsprida kroppsdelar
Frätande syra


Djupare


Mörkret blev mörkare
Blixtrar trots att jag blundade
Allt snurrade fast jag inte kunde se

Men ändå
På något sett
Blev allt mycket värre


Halsen sprack
Mina öron trillade av
Jag blev levnade bränd ...

NEJ!

Jag blev levande flåd i kokande vatten med saltade citroner







Men på ett märkligt sätt



Andas jag





Fri vers av Black Bird
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-18 13:15



Bookmark and Share


    Vico
mörkt.. mörkt och smärtfullt.
2011-05-22

  Nanna X
du skriver så modigt. tack för applåder!
2011-04-26

  cilax VIP
Dunkelt, vackert, lite skrämmande. Eller inte så lite
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird