Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla sov.

När musiken rullar med eftertexterna

blundar hon tyst och önskar

att när hon sakta vrider huvudet till vänster

ska han sitta djupt nedsjunken i soffan, slumrandes

istället bränner hans blickar hål i hennes hud

redan innan hon sett efter

vet hon

att det kommer att göra ont

när andra ser fram emot

att få somna tryggt i den där lilla gropen

mellan halsen och nyckelbenet

lider hon av vetskapen

att hennes grop är otrygg

och mannen som äger den

farlig

 




Fri vers av Hélène
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-18 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn