Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting passar inte in

det tjuter
snart spränger dom
ett berg
en sten
något som ligger
ligger helt fel
allting passar inte in
med bomben på magen
det tjuter
snart sprängs du
farväl lilla träd
farväl lilla sten
farväl lilla du
som alltid var helt
helt fel

 




Fri vers av chriz
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 15:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
genom de bilder du ger av så kallade yttre skeenden
upplever jag det inres upplevelser
det vilket så ofta görs i handling
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

chriz