Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i livets slutskede




Vi följer dig

Vi följer dig  till brytpunkten

den gräns som sen skiljer oss åt

Vi stannar där och låter dig gå

Följ ditt hjärta

rakt fram

snart är du hemma

Vi står kvar

tills du helt uppslukas

av ljuset

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-18 17:33



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vilken fin ledsagning in i ljuset! Vackert och berörande.
2011-04-27

  Noel Åberg
gillar denna väldigt mycket!
Fint skrivit Maiah!
2011-04-22

    AA VIP
Livets slutskede - fint gestaltat. // AA
2011-04-19

  mare VIP
Vackra rader om det som väntar..
2011-04-19

  Catharina Edin VIP
Mycket fint tänkt och skrivet -
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP