Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på

Jag står här ensam och väntar.
Jag ser alla andra som är här med någon.
Sin familj, sin flickvän, sin pojkvän, sina kompisar.
Jag står här med ingen och känner mig dum.
Jag har två biljetter i min hand.
Det är för syns skull.
Jag vet att du inte kommer.
Det gör mig arg, besviken och skamsen.



Jag vågade aldrig fråga...




Prosa av Magnus P.
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 18:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör! :I


Så bra skrivet!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord