Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom elden

har vandrat många mil

många långa
strävsammamil

motvind - medvind

uppför
ett antal gånger nedför

genom skärselden
vidbränt hår
blev det rött då
gjorde det ont

brännsår
skärsår i mitt hjärta

en del smärta
ljuvligt smärtsamt
nära
känns nästan skönt
när smärtan vidrör mitt inre

lever
då känns det inom

när man vandrat genom elden
vidbrända fotsulor
glorian lite svedd på sned

men inom
sakta lysande

elden gör mej stark
på andra sidan
väntar svalkande regn

ger mej liv
hopp

en tro
insikt
att ur askan reser sej
Fenix
stark

mot nya mål
nyskapande liv
skimrande fjädrar lyfter mej mot skyn






Fri vers av Anira
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 20:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja

du reser dig
du flyger

du skapar

du lyssnar till ditt inre
2011-04-19

  Ninananonia VIP
Vacker inre styrka :) Genom elden :)
2011-04-18

    AA VIP
Dramatisk och symbolrik text. Tänkvärt och bra. // AA
2011-04-18

    ej medlem längre
dramatisk skildring med ett riktigt lyft på slutet
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira