Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter från en piket. Nummer 4. Man är ju ändå bara människa.


Rosenlund

Hon tittade på mig
Taxerade mig
sexuellt
Var det möjligt att köpslå
Jag är ju ändå en del av
buset

En stunds avkoppling
Handbojor på
eventuellt
Bäste polis är det möjligt
Du är ju ändå en del av
buset

Yin och yang på drift
i ett baksäte
lågmält
två sidor av samma mynt
Man är ju ändå en del av
buset




Fri vers av Polisen
Läst 543 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-18 21:03



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Bitter och kärv som verkligheten!
2011-05-14

  queenia
ryser. Du skriver så realistiskt om det som egentligen händer. Varje dag. Varje natt! TACK!!! bokmärkt!
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Polisen
Polisen