Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To J


My Love

Wherever you are
Any location on earth
I follow you
My home
Is where you are
My heart
Is where you are
All my love
That´s for you
My love




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
True love is magnificent.
2012-01-02

    Tea Alex
Söt.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel