Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En äkta poet

En mästerlig smed
som skickligt formar språket
till ett verktyg att uttrycka sig med

Det är en äkta poet




Fri vers av Mönster
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 21:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kan så va,
och här bra.
2011-04-30

    AA VIP
Bra. // AA
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster