Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonsin?

Har du någonsin vart med om att du har älskat någon så mycket att du inte har kunnat släppa den personen?
Jag har, det är helt underbart att ha någon man älskar.
Det var ett tag sen jag kände så här, jag har känt så här rätt länge nu.
Jag hoppas jag alltid känner så här.
För detta är en underbar känsla.
En känsla jag inte kan glömma eller ta bort.
Om jag vet att jag är lycklig så ska jag få vara det också.
Jag trivs i min killes sällskap.
Han är rolig, trevlig, snäll han skulle ALDRIG göra mig illa.
Jag vet att han älskar mig.
Jag ska bli hans fru och hans barns mamma.
Och jag vill att han ska bli min man och mina barns pappa.
Jag ville bara säga att
Jag Älskar Dig!




Fri vers av Sandy_16
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-12-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16