Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp



Om du förlorar någon som du håller kärt, gå inte under jorden för det. Din käraste kommer att finnas med dej vare sej du vill eller inte!
Du kommer aldrig bli av med denna person. Han/hon kommer att komma på besök på dina födelsedagar alla högtider alla. Så tro inte att dom inte finns kvar för det kommer dom göra.
Jag vet hur det känns, jag vet hur det är.
Min morfar finns här hos mej varje dag, och ser till att jag mår bra.
Du är inte ensam, det finns alltid någon som förlorar någon hela tiden.
Jag finns här ifall du vill prata. Jag lyssnar om du vill prata.
Var inte rädd för att komma till mig.
Jag vet hur det är att förlora en person som man älskar över allt annat på denna jord.
Var inte rädd snälla jag ber dej!
Jag älskar ju dej min vän. Jag är din vän och jag vill att du ska må bra.
Så kom till mig ifall du vill prata. Jag kommer att lyssna på dig.
Öppna dig för mig snälla. Jag vill att du gör det.
Jag är ju din vän, du kommer aldrig att bli av dig med mig. Jag kommer alltid att stötta dig in i det sista. Jag kommer att vara här hela tiden! Jag försvinner ingenstans.
Jag vet att det är jobbigt att prata om det jag vet.
Men du måste försöka i alla fall.
Tro mig du kommer må så mycket bättre då.
Du har dina vänner som lyssnar på dig, det är det som vänner är till för
Att lyssna och veta att sin kompis mår bra. Så kom så sätter vi oss att prata.
Men ta den tid du behöver jag kommer inte gå någonstans.
Jag gör så att vi kan prata om allt.
Jag kan berätta hur jag reagerade. Jag kan lyssna på dej i timmar om du vill.
Jag kan trösta dig hela mitt liv om det skulle behövas.
Men en sak vet jag i alla fall det är att jag aldrig skulle lämna dig eller någon annan av mina vänner!
Det får du absolut inte tro att jag kommer.
Jag kommer sitta där och lyssna på dig.
Var inte rädd för att öppna dig.
Jag kommer sitta där och lyssna, jag kommer att låta dig gråta i min famn om det skulle behövas. Jag finns där hela tiden!
Jag släpper dig inte.




Fri vers av Sandy_16
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-12-07 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16