Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You are my life

Do you love me as much as i love you?
You can not imagine how much i love you.
I can not live without you.
because you are my life




Fri vers av Sandy_16
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-01-03 00:50



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket kärleksfull
bra skrivet
du får högsta betyg av mig
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16