Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora

Jag vet att jag har sårat dig mycket och jag vet att jag älskar dig,
och det jag fick veta igår var att du älskade mig.
Fasten jag har sårat dig så stannar du vid min sida.
Det är jag glad för jag älskar dig så mycket.
Jag vill aldrig förlora dig




Fri vers av Sandy_16
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-02-26 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16