Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 26/27 00:30


Thailand

Många var vid havet och badade, många var inne på hotellen. Plötsligt förändrades allas liv, paradiset blev inte längre ett paradis det vart ett helvete. Den Andra vågen den var som en stor grå vägg. Väggen var av vatten, vatten som tog 10 tusentals människor. Unga som gamla, stora som små, den grå väggen tog för många liv. Vi kunde inte göra något, vi kunde inte göra så att vågen försvann. Den åkte som en stor vägg upp mot Thailand den dödade 10 tusentals människor som var oskyldiga. Oskyldigt folk dog för ett år sen!!




Fri vers av Sandy_16
Läst 489 gånger
Publicerad 2005-12-27 18:25



Bookmark and Share


    Stjärntroll
Jätte hemskt det som hända:(
En vän till mej (då varande klasskamrat) var där när det hände, men var på väg till flyget hem. Hon klarade sej bra, men chocken satt kvar länge.
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16