Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats



Ta mej härifrån ta mej till en plats där jag aldrig har varit på.
Där bara du och jag kan vara och bara vara med varandra.
Jag vill alltid vara med dej, jag vill alltid vara i ditt liv
jag vill alltid ha dej i mitt liv!!
Jag kommer alltid att älska dej älskling!




Fri vers av Sandy_16
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-02-26 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16