Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest över fattiga minnen

Se dig omkring. Detta är ditt hem.
Här är din jacka. Där är dina skor.
Varje liten trasig sak här är din.
Detta är ditt liv. Se dig omkring nu.
Följ sprickor i golvet för att hitta det som en gång var din dröm.
Se dig omkring. Det smutsiga fönstret speglar kärleken du en gång trodde dig känna. Detta är din värld. I den krossade vasen vilar din kamp för perfektion.
Se dig omkring. För detta är
ditt allt.
Det är ingenting att gråta för. Ingen mening att ångra.
Ångest över fattiga minnen.




Fri vers av chriz
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 11:03



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra skrivet.. du tar med läsaren på en kort men symbolisk resa runt i ett rum, fullt av trasiga saker och smärtfyllda minnen. Och den slutar som många utav dessa resor gör, endast i ångest.
2011-04-19

  cilax VIP
Å vad ont det gör!
Just det här att det är som det är
vackert skrivet
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

chriz