Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsol...


Idag tänker jag på dig
Som jag gjorde igår
Som jag gör igen imorgon

Idag när vårsolen lyser
Sprider värme och ljus
Ger liv till allt
Då tänker jag på dig

Jag tänker alltid på dig
Som en vårsol
Som ger mig ljus
Som ger mig hopp om ett annat liv
Ett liv med dig

En vårsol
Som bränt in dina vackra ögon
Som solbränna i mitt skinn
För resten av livet

Du är alltid en sol i mitt liv
Även då dina varma strålar
Döljs bakom moln och dis
Som nu
Då du inte vill vara
Min vän

Idag tänker jag på dig
Som jag gjorde igår
Som jag gör igen imorgon…


TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-19 13:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:I Fin! Jag tycker om din dikt TT!
Men jag tycker alltid om dina dikter :)

Du skriver ord i mitt hjärta :)
2011-04-19

  wildah
Jag tror nog hon vill men kanske inte kan! Kan det inte vara så!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT