Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris


Jag lever i det här livet och vet om min plats

Försöker alltid att smälta in
Försöker alltid att visa mina bästa sidor
Så varje morgon innan jag går till jobbet så borstar jag till tänderna mina
och bara kammar till luggen min
Vill ju bara vara som alla andra
Vara vacker och fin
Någon som folk bara ska tycka om

Jag lever i det här livet och gör så gott jag bara kan
Jobbar och står i
Kämpar på
Vill ju bara vara som så många andra
Bara dra mitt strå till stacken
Vara söt och grann
Kanske du känner samma sak, för om du gör det så kanske vi två kan bli som bästa vänner
en vacker eller regning dag
då vi bara står där och försöker överglänsa varandra
leendes glada
Vad tycker du?
Låter inte det bra…

Jag lever i det här livet och vet om min plats

Ken Cassel
15/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 16:52



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om..så vi alla försöker antar jag
2011-04-19

  Janne
Fint skrivit min
vän,känner stolthet
när jag läser dina ord
rakt från hjärtat ken
bra!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel