Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enes död, den andres bröd

Ja, det låter grymt, men är inte det ändå
För så fort någon bara dör, så är det ju alltid någon annan
som bara föds…

Ken Cassel
19/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fan vad smart du är!!!!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel