Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Un étranger est... ( Fransk-svensk )

L'on parcourt ce monde

pour découvrir des petits coins,

des petites merveilles,

des rencontres surprenantes,

et ce que quelqu'un a dit est probablement vrai :

Un étranger est un ami que vous n'avez pas rencontré !
------------------------------------------
Man gàr igenom den här världen

för att upptäcka de smà hörnen,

de smà underverken,

de överraskande mötena,

och det som nàgon har sagt är möjligtvis sant:

En främling är en vän som ni ej har mött!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 19:03



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Il est donc ! Bon !
ML
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm