Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Hur ska jag få dig, att bara börja älska mig

Tycka om mig
Ta mig för den jag är
Den som håller dig så kär
Den som vill ha med sig dig, vart jag än går, och vart det än bär
Ja, och bara sådär utan en massa konstiga krussiduller

Så nu undrar jag
Hur ska jag bara få dig att bara börja älska mig
Hur ska jag nu bara gå till väga
Ja, jag vet att du är en av de där vackra, men jag vill att du ändå ska veta
att jag inte är en av de där fega
Älskar ju dig, för jag tycker ju om allt det som jag ser, när jag bara tittar på dig
då jag nu bara vill att du ska bli till min tjej
Så därför lägger jag in en stöt
Men det skulle jag aldrig göra om jag nu inte tyckte, att du bara är sådär himla söt...
Hi Hi

Hur ska jag få dig, att bara börja älska mig?

Ken ¨Cassel
10/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 20:20



Bookmark and Share


  Janne
Skrivit från ditt
hjärta min vän...
känsloladdad och
kärleksfullt bra skivit
2011-04-20

  Ninananonia VIP
Fin Ken! :)
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel