Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur knuten näve kommer inget in och inget ut

ibland mår man lite illa

inte för att folk är som dom är

mer för att man är som man är för att folk är som dom är

man kanske borde äta en apelsin och be vissa att dra åt helvete

inga mer falska skratt

inga fler påtvingade stunder

aldrig mer behöva ge sig själv till svarta hål

 




Fri vers av chriz
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 20:43



Bookmark and Share


  som det kan gå
sant!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

chriz