Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farväl svärfar




Ett ljus har slocknat

Ett ljus har slocknat

en stjärna lyser starkare

på himlavalvet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-19 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP