Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd VOLVO


Det röda VOLVO
Kinesiskt rött som vilken brandbil som helst
Den ”röda eran”har ersatt den gamla blå

Och det är den där ******* GYLL som skapat
Som urholkat VOLVO så de nu är
KINESISKT
SOM OM det skulle vara bra….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-04-20 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO