Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återanvända


damtrosor

vi lämade tidningen till la
på nervägen till hamnen
vi mullrade igång dieseln
sen gick vi en sväng

vi såg en av våra garnlänkar
bortemot sälönsrevet
nya väleflaggor återanvända damtrosor
tänk om dom kunnde berätta

benny stack till jobbet
i vita byxor
han kanske hade
glömt pyjamsen på

v körde förbi hans båt
på väg ut
jag sket i burken
för mycket morronkaffe

tornado åt korv
och skällde ut
någon i lustiga kläder
som förflyttade sig på reservatet

vi kör upp mot
första välet
nu börjar dagen
det vore gott med en gök




Fri vers av tom boreland
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 22:41

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland