Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäva månde Libyen


Bäva månde Libyen, nu ska Storbritanien skicka strategiska rådgivare… dit

Man undrar om det kan bli bra

Sist STORBRITANIEN var i Afrika och krigade så fick de spö av Tyskland och Rommel, till dess Rommel fick slut, på krut… ja och bensin.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-04-20 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO