Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart mot röd botten

Stilla flöden
av tusch
nerför hals
och vita skuldror

mörka vildvinsrevor
som klättrar
över den röda
klänningens
mjuka fasad

Skönheten går
med fladdrande hår
genom tillvaron




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-20 09:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sensualismen går som en bländande röd tråd genom dikten...tjusigt poetat Peter! Det sista stycket får en starkröd ros av mig - och massa applåder för helheten:-)))
2011-04-20

    ej medlem längre
Sensuell. Mycket bra Peter.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP