Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita och blå sippor

Vintern smälter
till hav av vitt
i vårbackarna

Det blå lever
sitt eget liv
i kalkbergens närhet

och sällan möts
den nära släktens
blommor




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-20 09:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
*Ja tänk...sällan mötas de två...och om de gjorde, vad skulle det bli då? Små sippor med lila mössor på??;-))*
2011-04-29

    ADI Nehlin
vacker..
2011-04-20

  miljas
Poetisk naturlära... Så tankfullt och så fint.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP