Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsfärd

Träden vandrar
i täta led
mot storsjöns stränder

ser mot horisonten
där skeppen
som skall bära skogen
mot söder

redan ropar
efter kåddoften




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skogen är en bra läkare.Bra diktat Peter.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP