Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyger

Jag smyger omkring som en skugga.
Hoppas ingen hör, hoppas ingen ser.

Att ni inte ser mig.
Kanske mitt yttre, men inget mer.

Under ytan vågar inte ens jag titta...


















Kaos.




Prosa av Magnus P.
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-20 23:46



Bookmark and Share


  ia VIP
tänkvärda ord...
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord