Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur allt blev..

För två år sedan

lyckans tid

Veronica Maggio musik som för mig stod för frihet

Nu skulle mitt liv börja

flykten från det som kvävde mig

Sökte upp han med stort H

Jag skulle vara fri, skratta just idag

vara den jag ville vara

kände livet

nu i efter hand blev jag inte jag

besvikelser avlöste varandra med ilska

bråk

kontroll

begär

till slut

bitterhet

och jag ska försöka börja om igen

med det som var tänkt av mig.....








Fri vers av flickan i spann
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-04-21 16:12



Bookmark and Share


  PPQ
den här gillar jag
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann