Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samtal med en muslim ledde till dessa tankar...


Même le prophète ( Fransk-svensk )

Il y a des hommes qui cachent la beauté de ses femmes,
mais il ne s'agit pas de la volonté de Dieu,
car il en a dit au prophète:

"J'aime la beauté !"

Leurs visages cachés, il faudrait montrer leur beauté au lieu de la cacher !

Même le prophète l'a dit !
---------------------------------------
Det finns män som döljer sina kvinnors skönhet,
men det handlar ej om Guds vilja,
ty han har sagt till profeten:

"Jag älskar skönheten!"

Deras dolda ansikten, man borde visa deras skönhet istället för att dölja den!

Även profeten har sagt det!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-21 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm