Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pàsken är här

Pàsken är här,
barnen gläds àt sina gula pàskägg
deras föräldrar ler stort
och vàra synder äro förlàtna,
men de ensamma inser sorgset
att pàsken är ännu en högtid i ensamheten

En fest som barnen gläds àt
en fest som de flesta gläds àt,
men likväl...

De ensamma äro där i sina tomma hem...

Men sorgen är verklig
den tunga sorgen
och glädjen verkar utebli,
men min tanke gàr till de ensamma

Kanske borde man vara glad
och det är ändock en viktig tid,
ty Jesus dog för vàra synders skull,
fast idag är det nog bortglömt
och de ensamma inser att smärtan är verklig

Men glöm ej att det finns en som tänker pà er...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-21 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm