Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten från skuggorna

Katten som varit
nattens jägare
bär ängens doft
i pälsen

bär rörelserna
i gräset därute
med sig in i
gryningens hus

Jaga och bli jagad
leta och sökas efter
och gå från skuggorna
till ett varmt knä

och till närheten
i sömnens limbo




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-22 04:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är de härliga dessa Gudomligheter?
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP