Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas att hela världens politiker blir barn.


sogno


Sogno


Sogno eppur son desto
vedo, ora non piú mesto
bambini d´ogni razza e sesso
giocar tra loro e con me stesso.
Spero che il mio sogno resti vero
affinché regni pace nel mondo intero.



Dröm




Drömmer likväl vaken
ser, ej längre sorgsen
barn av varje ras och kön
med mig och varandra leka.
Hoppas att min dröm förblir sann
för att i hela världen, freden råda.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-04-30 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP