Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lång dag

börjar med kaffet
ugnsvarm
ciabatta
solvarm tomat

funderar
det kommer bli en lång dag

tvättar idag
får man??

en sån här dag
en lång dag

lite fint har man gjort
bara lite
lagom

lagom i en ask
svenskt format

inte förmycket
lagom
en sån här lång dag

snart
jord
mull
bark
ska skaffas

transporteras
till mitt paradis
min plats på jorden

där behöver man inte
de stora orden

tystnaden talar där
speglar varje vindtag
jag känner
att jag är

lyssnar
hör den
den viskar till mej
den känner inte av
att en lång dag det är

naturen den lever
som den gör

dagarna är bara ett
ständigt flöde av energier
de kommer
stannar
flyter vidare

inga långa dagar
bara flöden

så jag njuter
släpper
tanken

på att det skulle vara en lång dag i dag





Fri vers av Anira
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-22 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira