Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dali och jesus


nattens mörkgrå kyla

flyter fram genom det inre landskapet

ut i psykets fingertoppar


leviterade drömmar glindrar i ljusets låga

tillsammans döden



fantasins skapande rörelse över tomheten

bygger en passage till det omöjliga


frampressade droppar ur det osedda

målar sin egen tavla


av tidens tysta fall genom jordens reinkarnation

















Fri vers av D S
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S